SIEM Business Controller

Thebe Kantoor Lage Witsiebaan Tilburg
Contract: Bepaalde tijd Salaris: FWG 55, FWG 60

Siem is een samenwerking van 10 zorgorganisaties: Amarant, ASVZ, GGz Breburg, Het Werkt, Impegno, Prisma, RIBW Brabant, Sterk Huis, SMO Traverse en Thebe. We bieden begeleiding, dagopvang en beschermd wonen-locaties voor de inwoners van de regio Hart van Brabant. Siem werkt samen met en voor mensen. Zij geven aan waar ze mee zitten, wat ze anders willen, én hoe zij denken daar te komen. Wij ondersteunen ze in hun groei zodat ze sterk staan en zich goed voelen in de maatschappij. We werken met elkaar als één. We zijn van alle markten thuis en we schakelen, zonder gedoe, ook met andere organisaties. En dat doen we altijd dichtbij.  

Zoals je leest, doen wij het samen net wat anders. Wil jij als Business Controller een bijdrage leveren aan de visie en werkwijze van de Siem? Wil jij 10 zorgorganisaties in de regio Hart van Brabant helpen door managementinformatie te ontwikkelen en proactief te sturen op het bereiken van onze financiële en operationele doelen? Dan zoeken wij jou!

Dit betreft een tijdelijke functie voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband voor 24 tot 36 uur per week.

Dan is dit iets voor jou!

Als echte businesspartner adviseer je gevraagd en ongevraagd het bestuur en management over het gevoerde c.q. te voeren (financieel) beleid en productieafspraken in relatie tot afspraken met de gemeente en relevante wet- en regelgeving op financieel en fiscaal gebied.

  • Je ontwikkelt en analyseert managementinformatie ten behoeve van een adequate bedrijfsvoering.
  • Je maakt de verbinding met de 10 zorgorganisaties en de gemeente en pakt de verantwoordelijkheid op voor financiële afrekeningen met deze en andere partners.
  • Je legt financiële verantwoordelijkheid af richting gemeente en accountant en zorgt ervoor dat Siem in control is en je draagt zorg voor adequaat risicomanagement
  • Je bent medeverantwoordelijk voor het opstellen van meerjarenramingen en de begroting.
  • Je rapporteert aan het Siem team en de stuurgroep van Siem samen met de accounthouder bedrijfsvoering.

Over jou

  • Je hebt minimaal een HBO Finance & Control achtergrond en 3 tot 5 jaar werkervaring.
  • Ervaring met Power BI
  • Je bent nauwkeurig en analytisch sterk
  • Je bent mondeling sterk, in staat anderen te overtuigen. Daarnaast houd je van samenwerken en ben je in staat kansen en mogelijkheden voor Siem te signaleren.

Wij bieden

Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:

  • Een fijne werksfeer
  • Mogelijkheden om verder te groeien
  • In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Maar als het goed gaat kijken we naar de mogelijkheden voor een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 3.256,53 - max. € 4.906,49, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren

En heb je nog wat vragen? Bel gewoon even met Philip Arts interim business controller SIEM (06-14278557). Hij kan je alles vertellen over deze nieuwe rol en de dynamiek rond de nieuwe samenwerking.

Enthousiast geworden?
Heb je interesse in deze dynamische functie? Wil jij mede het verschil maken in het anders organiseren van de zorg?  Laat dit dan weten door het sturen van een motivatiebrief en CV per e-mail: HR@metsiem.nl

AVG

Jouw persoonlijke gegevens gedurende je sollicitatie?  
Jouw sollicitatiegegevens worden alleen gebruikt voor de sollicitatieprocedure en gedeeld met de direct betrokkenen in de sollicitatieprocedure (denk aan de sollicitatiecommissie en administratieve ondersteuning W&S). Daarna worden ze binnen een maand vernietigd.   

Over Thebe

Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie.  De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.  

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Vragen over Werken bij Thebe? Stel ze aan:
Team Recruitment
Thebe
Yvonne de Laat
Yvonne de Laat
Luuk Houx
Luuk Houx
Bregje van Gorkum
Bregje van Gorkum
Floortje Jansen
Floortje Jansen
Esther Langeweg
Esther Langeweg
Annemarie Pelle
Annemarie Pelle
Floor van Ommeren
Floor van Ommeren
Puck van Berkel
Puck van Berkel
Carla Jansen
Carla Jansen
De WAUW van Thebe
Simone Mons
Zorgmanager
De WAUW van Thebe
Wilma Schutte
Zorgmanager
Het sollicitatieproces ziet er zo uit...
Solliciteer in 5 eenvoudige stappen
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Je solliciteert via de sollicitatiebutton
Telefonisch gesprek en/of uitnodiging via 1 van onze recruiters
1ste en 2de gesprek
Arbeidsvoorwaardengesprek en referentie check
Welkom bij Thebe!
De WAUW van Thebe