Leerwerkplekken (BBL)

Wil jij een opleiding combineren met werken in een dynamische omgeving in een woonzorgcentrum en/of in de wijkverpleging? Op een plek waar deskundigheid en aandacht voor elkaar belangrijke kernwaarden zijn en waar met toewijding menslievende zorg wordt geboden? 

Dan is Thebe de perfecte organisatie voor jou! 
Wij bieden verschillende mogelijkheden, zowel in reguliere als in verkorte routes. Als leerling ben je in dienst bij Thebe, je volgt een beroepsopleiding tot verzorgende (IG) of verpleegkundige (MBO of HBO) vanuit een onderwijsinstelling. Wij betalen jouw opleiding en een deel van de lestijd.

Klik hier voor alle opleidingsvormen BBL. 

Welke leerwerkplekken hebben wij?  
Thebe biedt BBL opleidingstrajecten voor:

Bekijk hier het verhaal van een BBL verpleegkundige en de werkbegeleider

Deze stappen doorloop je  

Wil je weten welke stappen je bij Thebe doorloopt als leerling tijdens je leerwerktraject bij Thebe? Klik dan hier. Op deze infographic zie je precies hoe een leerwerktraject verloopt.  Bekijk ook onderstaande video waarin studenten en werkbegeleiders vertellen hoe het is om een leerwerktraject bij Thebe te volgen. 

Leerwerkplekken voor zij-instromers

Thebe biedt ook verkorte trajecten voor zij-instromers. Daarmee school je je om naar verzorgende of verpleegkundige. Dit doen we via het zij-instroomtraject: SwitchZ.

SwitchZ is opgezet samen met diverse andere organisaties uit de regio en met opleidingscentrum G&D. Zowel de opleiding Verzorgende IG - Maatschappelijke Zorg als de MBO-V opleiding worden aangeboden.
De opleidingsduur van beide opleidingen is korter dan binnen het reguliere onderwijs (Verzorgende IG - MZ, 1 jaar en 6 maanden. MBO-V, 2 jaar en 9 maanden). 

Ga naar www.switchz.nl voor meer informatie of om jezelf aan te melden. 

Heb je nog vragen? Neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met team opleidingsrecruitment van Thebe:  

Werken en leren bij Thebe

Werkbegeleider bij Thebe

Wil je meer weten hoe het voor werkbegeleiders is om bij Thebe te werken? Of hoe zij het zien om bij Thebe een leerwerktraject te volgen? Bekijk dan onderstaande video. 

Werkbegeleiders vertellen hoe het bij Thebe werkt.