• Home
  • Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk in de zorg

Als vrijwilliger bij Thebe kun je voor mensen in jouw buurt het verschil maken. Als vrijwilliger voor één van de bewoners of voor een groep bewoners kun je meehelpen tijdens activiteiten, met iemand naar buiten of gewoon een praatje maken. Jij voegt waarde toe aan hun dagen, en zij voegen waarde toe aan de jouwe.

Wil je je aanmelden? Ga dan direct naar het formulier.

Anton en Caroline doen samen vrijwilligerswerk bij Thebe. Ze helpen bij het ontbijt en zorgen zo voor een weekendgevoel op een doordeweekse dag. Bekijk het hele verhaal van Anton en Caroline en bewoner Rosalie.
Joosje en Annie gaan regelmatig samen wandelen. Daar worden ze allebei blij van. Bekijk de video van vrijwilliger Joosje en bewoner Annie en zie wat voor mooie band zij samen hebben.

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag over vrijwilligerswerk bij Thebe? Kijk hieronder of je vraag er bij staat. Staat je vraag er niet bij? Dan kun je je vraag stellen via het opmerkingenveld in het formulier hieronder.

Meld je aan als vrijwilliger

Als jij je aanmeldt als vrijwilliger, dan kijken we samen naar je ervaring, interesses en waar jij het beste tot je recht komt. Dit kan zijn als vrijwilliger die met bewoners gaat wandelen, als vrijwilliger die helpt tijdens de eetmomenten, die ondersteunt bij activiteiten en evenementen die we organiseren, of die het leuk vindt om de tuin en dierenverblijf bij te houden. Of misschien heb je zelf een heel ander idee? Er is altijd een vorm van vrijwilligerswerk die bij jou past.

Wil je je graag aanmelden als vrijwilliger? Vul dan het formulier hieronder in.
Optioneel.
De WAUW van Thebe
Monique Matthijssen
Verpleegkundige
De WAUW van Thebe
Tobias Schalker
Verpleegkundige
De WAUW van Thebe
Wilma Schutte
Zorgmanager
De WAUW van Thebe
Johanne Leeuwenburg
Verzorgende IG
De WAUW van Thebe
Susan Backx
Leerling Maatschappelijke Zorg