De Bedoeling van Thebe

Wij zijn Thebe, professionals en vrijwilligers in de zorg. Zorgverbeteraars. Aanpakkers. Loslaters. Samenwerkers. Wij staan voor professionele zorg en leggen de nadruk op zelf, thuis & technologie.

De Bedoeling is dat... 

Onze zorgverlening u helpt om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven. Het liefst zonder, maar altijd met zo min mogelijk professionele zorg. Dit realiseren we samen met u, uw naasten, mantelzorgers, vrijwilligers en met andere professionals. 

Kortom, het is onze Bedoeling dat u uw eigen leven blijft leiden, waar u ook woont. Als u zorg nodig heeft die wij écht niet kunnen bieden in uw thuissituatie, dan kan het wonen op een van de woonzorglocaties van Thebe uitkomst bieden. Hier is het leven net als thuis. 

Waar kunt u op rekenen? 

Daar waar het samen of op eigen kracht echt niet lukt, kunt u rekenen op onze passende, professionele zorg. Hierbij zijn we duidelijk welke zorg we verlenen en op welke wijze. 

Vanuit een brede kijk op gezondheid, welzijn en zingeving ondersteunen wij u en uw netwerk op een persoonlijke manier. 

Want ieder mens is uniek! 

Kernwaarden bij Thebe

Om goed volgens de bedoeling te kunnen werken, is het ook belangrijk dat je de kernwaarden van Thebe kent. Deze spelen een belangrijke rol in jouw werk.

Verantwoordelijkheid: Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf.

De mens staat centraal: Binnen je werk bij Thebe staat de mens altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat.

Verbinding: Je zoekt dus altijd de verbinding met cliënten, naasten en vrijwilligers, maar natuurlijk ook met je collega’s.

Vernieuwing: Als je werkt bij Thebe dan zoek je altijd naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.