Stage

Jij bent onze toekomstige zorgprofessional! Thebe investeert in de toekomst door een groot aantal plaatsen te bieden voor meewerk- en afstudeerstages. 
Per jaar begeleiden wij ongeveer 550 stagiaires. Veel stagiaires voelen zich na de stage zo verbonden met Thebe, dat ze besluiten om de opleiding te vervolgen in dienst van Thebe (via een BBL-traject). Word jij een van hen?

Bekijk hier het verhaal van een BOL student en de werkbegeleider.

Stage in de zorg

Je bent van harte welkom voor een stageperiode in een intramurale zorglocatie of in de wijkverpleging. Wij zorgen voor een veilig leerklimaat en goede begeleiding om jou te laten groeien in de praktijk.

Stageplaatsen

  • Wil je een maatschappelijke stage lopen bij Thebe? Neem dan contact op met de Thebe locatie waar je graag stage zou willen lopen. Je vindt de contactgegevens hier.
  • Volg je een zorgopleiding bij Curio, ROC Tilburg, Koning Willem 1 college, Avans of Fontys? Informeer dan bij het stagebureau van jouw school naar de beschikbare stageplaatsen bij Thebe.
  • Volg je een andere opleiding en wil je stage komen lopen bij Thebe? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in of kijk op Stagemarkt of op Brabantzorg.net naar de mogelijkheden voor een stageperiode.

Stagevergoeding

Als MBO- of HBO student ontvang je een stagevergoeding als je minimaal 144 uur in een schooljaar komt stagelopen bij Thebe. Deze vergoeding wordt toegekend op basis van de CAO VVT.

Leuk om te weten

Bij Thebe zijn er een aantal leerafdelingen, waar zorgmedewerkers en studenten samenwerken, met het doel om zorgverlening, opleiden, leren, innoveren en onderzoeken te combineren en te verbeteren. Een voorbeeld hiervan is de ZIC-afdeling op onze locatie Elisabeth in Goirle:

Zorg Innovatie Centrum (ZIC) Thebe in Goirle

Contact met Thebe Leert

Heb je vragen over stage lopen bij Thebe? Neem dan contact op met Thebe Leert via onderstaand formulier of bel of mail naar: :  

  • Thebeleert@thebe.nl
Waar woon je?
Op welke school doe je jouw opleiding?
Welke opleiding doe je precies?
In welk leerjaar van je opleiding zit je?
Op welke datum start je stage?
Op welke datum eindigt je stage?
Geef een korte omschrijving van jouw persoonlijke leerdoelen tijdens je stage.
Je kunt hier je cv toevoegen (niet verplicht).
Als je nog een opmerking wilt toevoegen, dan kan dat hier.
De WAUW van Thebe
Sukran Yumusak
Leerling wijkverpleegkundige (BOL)
De WAUW van Thebe
Bonny Spetgens
Verpleegkundige en leerteambegeleider
De WAUW van Thebe
Miranda Stotijn
Leerling Verpleegkundige (BBL)
De WAUW van Thebe
Tessa de Wit
Wijkverpleegkundige en leerteambegeleider