Contact

Heb je nog vragen? Stel ze aan Team Recruitment! Telefonische bereikbaarheid

Reguliere vacatures

Bregje van Gorkum

Corporate recruiter

06 57 11 11 85

Ma, di, do, vrij

Sandra van Dooremaal

Medewerker Recruitment

06 13 53 72 39

Ma, wo, vrij

Annemarie Pelle

Medewerker Recruitment

06 83 00 40 23

Ma, di, do, vrij

Leerwerkplek vacatures

Esther Langeweg

Opleidingsrecruiter

06 12 10 23 15

Ma, di, do

Eline van Maaren

Front office

088 117 66 63

Ma, di, wo, vrij

 

Wie is Team Recruitment?

Graag zouden we jou leren kennen en op zoek gaan naar een passende mogelijkheid om bij Thebe aan de slag te gaan. We kunnen ons voorstellen dat jij ook benieuwd bent naar ons. Daarom stellen we ons graag aan je voor! 

Bregje van Gorkum, Recruiter (06 571 111 85) 

"Werving en selectie is mijn ding" 

Bregje - Team Recruitment Thebe

Mijn naam is Bregje van Gorkum. Ik ben in september 2018 begonnen bij Thebe als Recruiter. Bijna 10 jaar heb ik gewerkt als senior consulent bij Content waarbij ik me onder andere bezig hield met werving en selectie van kandidaten en het beheren van een klantportefeuille.  

Bij Teleperformance in Tilburg kon ik daarna als Corporate Recruiter aan de slag. Een groot callcenter met veel ondersteunende afdelingen en managementrollen. Mensen werven, gesprekken voeren en advies richting managers op het gebied van personeel. 

Toen kwam Thebe op mijn pad, de zorg! Een compleet andere wereld. Maar een prachtige wereld. Het enorme tekort aan medewerkers in de zorg is lastig, maar zie ik als een uitdaging. Elke dag werken we samen met ons hele fijne team recruitment aan het vinden van de juiste mensen voor deze mooie organisatie.  

Annemarie Pelle, Medewerker recruitment (06 830 040 23) 

"Thebe voelt als thuiskomen" 

Annemarie - Team Recruitment Thebe

Ik ben Annemarie Pelle en sinds september 2017 werkzaam bij Thebe, gestart als medewerker P&O, op de afdeling Mens & Ontwikkeling. 

Sinds augustus 2018 vervul ik de functie van medewerker recruitment en ben ik samen met mijn collega’s Bregje, Diede en Sandra verantwoordelijk voor het invullen van de openstaande vacatures bij Thebe. Als echt “mensen-mens” vind ik het erg leuk om nieuwe kandidaten te binden aan Thebe. 

Thebe bestond in 2019 al 100 jaar! Dat zegt genoeg. Binnen Thebe krijg je alle mogelijkheden op het gebied van werk en persoonlijke ontwikkeling. 

Sandra van DooremaalMedewerker recruitment (06 135 372 39) 

“Met mijn kennis en ervaring lever ik een positieve bijdrage” 

Sandra - Team Recruitment Thebe

Sinds mei 2000 ben ik werkzaam bij Thebe en heb daar al verschillende functies mogen vervullen. O.a. bij de ledenservice (nu Thebe Extra), als medewerker personeelsbeheer, als directiesecretaresse, en gedurende een paar maanden ook bij de afdeling opleiden en als ambtelijk secretaris van de OR. 

Vanaf 1 april 2019 ben ik werkzaam als medewerker recruitment en lever ik met alle kennis die ik in het verleden opgedaan heb binnen Thebe een positieve bijdrage aan de afdeling recruitment. 

 

Vragen over Werken bij Thebe? Stel ze aan:
Team Recruitment
Thebe
Annemarie Team Recruitment Thebe
Bregje Team Recruitment Thebe
Sandra Team Recruitment Thebe