• Home
  • De WAUW van Thebe

Over de WAUW van Thebe

Waarom is het zo fijn om nou juist bij Thebe aan de slag te gaan? Dit is wat de ‘WAUW’ van Thebe uitdraagt. Iedere medewerker heeft zijn of haar persoonlijke ‘WAUW’. De een vindt het bijvoorbeeld fijn om zichzelf continu te blijven ontwikkelen en de ander houdt van de zelfstandigheid binnen het team. Zo is er ook een ‘WAUW’ voor jou! Kom jouw persoonlijke WAUW bij Thebe ontdekken!

Over de WAUW van Thebe

Werken bij Thebe

Werken bij Thebe betekent ondernemen, leren en reflecteren. Wij zoeken professionals die zelf nadenken, proactief zijn en verantwoordelijkheid nemen. In ons werk denken we altijd vanuit de cliënt en zijn of haar naasten. Doen wat De Bedoeling is. Om dat goed te kunnen doen, kun jij bij ons ontwikkelen en meegroeien bij veranderende omstandigheden. Thebe biedt hier de ruimte en de mogelijkheden voor.

Jij bepaalt natuurlijk zelf jouw WAUW. Dat vinden wij ook belangrijk. Maar we zetten wel graag even op een rijtje wat volgens onze medewerkers, wat ook uit het onlangs gehouden medewerkerstevredenheidsonderzoek kwam, de belangrijkste redenen zijn om nou juist bij Thebe aan de slag te gaan. Dit zou ook jouw WAUW kunnen zijn:

  1. Wij bieden jou de uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid om verder te groeien als zorgprofessional. We bieden volop mogelijkheden voor scholing en ontwikkeling.
  2. Je werkt met collega's in een zelfstandig team, waarin je samen de zorg voor je cliënten regelt. Er heerst een fijne teamdynamiek waarbij sfeer en vertrouwen heel belangrijk zijn. Zie ook De Bedoeling.
  3. Je geniet van de voordelen van een grootschalige organisatie en ervaart tegelijkertijd de eigenheid van een kleinschalig team of kleinschalige locatie. Dit betekent uitstekende secundaire voorwaarden en een uitgebreid voordeelpakket van Thebe Extra.
  4. Thebe geeft jou de mogelijkheid om mee te denken en te werken aan nieuw beleid en de manier waarop we werken.
  5. Thebe loopt voorop als het gaat om ontwikkelingen in de zorg. En we staan niet stil!

Thebe wordt mede door deze redenen gezien als een heel prettige werkgever. Medewerkers vertellen hier ook graag over. In het onderstaande filmpje hoor je van verschillende medewerkers hoe het is om bij Thebe te werken. Je kunt ook hun verhalen lezen.

Over Thebe

Thebe levert wijkverpleging, specialistische zorg, thuisbegeleiding en dagbesteding in 22 gemeenten in West- en Midden-Brabant. Daarnaast bieden we zorg in 25 woonzorgcentra in de regio. Met aandacht en toewijding verlenen onze zorgprofessionals en vrijwilligers menslievende zorg.

Als zorgprofessional word je vanuit verschillende domeinen ondersteund, geadviseerd en gefaciliteerd. Zo kunnen de collega's in het primaire proces rekenen op support vanuit onder andere ICT, HR, Werving en Selectie, Communicatie en Thebe Leert. Bij Thebe word je onderdeel van een zelfstandig team en krijg je veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen als je dat wilt. Thebe Leert is breed en zowel voor interne als externe kandidaten zijn er legio mogelijkheden om je -om, -bij en te herscholen.

De WAUW van Thebe
Inge Veeke
Verpleegkundige
De WAUW van Thebe
Maureen Terloo
Verpleegkundige
De WAUW van Thebe
Rianne van Beek
Verzorgende IG
De WAUW van Thebe
Inge Bruijns
Verzorgende IG
De WAUW van Thebe
Simone Mons
Zorgmanager