• Home
  • De WAUW van Thebe

Over de WAUW van Thebe

Waarom is het zo fijn om nou juist bij Thebe aan de slag te gaan? Dit is wat de ‘WAUW’ van Thebe uitdraagt. Iedere medewerker heeft zijn of haar persoonlijke ‘WAUW’. De een vindt het bijvoorbeeld fijn om zichzelf continu te blijven ontwikkelen en de ander houdt van de zelfstandigheid binnen het team. Zo is er ook een ‘WAUW’ voor jou! Kom jij deze ‘WAUW’ ontdekken?

Werken bij Thebe

Werken bij Thebe betekent ondernemen, leren en reflecteren. Wij zoeken professionals die zelf nadenken, proactief zijn en verantwoordelijkheid nemen. In ons werk denken we altijd vanuit de cliënt en zijn of haar naasten. Doen wat De Bedoeling is. Om dat goed te kunnen doen, kun jij bij ons ontwikkelen en meegroeien bij veranderende omstandigheden. Thebe biedt hier de ruimte en de mogelijkheden voor.

Jij bepaalt natuurlijk zelf jouw WAUW. Dat vinden wij ook belangrijk. Maar we zetten wel graag even op een rijtje wat volgens ons de 5 belangrijkste redenen zijn om nou juist bij Thebe aan de slag te gaan:

  1. Wij bieden jou de uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid om verder te groeien als zorgprofessional. We bieden volop mogelijkheden voor scholing en ontwikkeling.
  2. Je werkt met collega's in een zelfstandig team, waarin je samen de zorg voor je cliënten regelt. Zie ook De Bedoeling.
  3. Je geniet van de voordelen van een grootschalige organisatie en ervaart tegelijkertijd de eigenheid van een kleinschalig team of kleinschalige locatie. Dit betekent uitstekende secundaire voorwaarden en een uitgebreid voordeelpakket van Thebe Extra.
  4. Thebe geeft jou de mogelijkheid om mee te denken en te werken aan nieuw beleid en de manier waarop we werken.
  5. Thebe loopt voorop als het gaat om ontwikkelingen in de zorg. En we staan niet stil!

Verschillende medewerkers vertellen hoe het is om bij Thebe te werken. Lees hier hun verhalen. Of bekijk de video over werken bij Thebe hieronder. 

De WAUW van Thebe
Inge Veeke
Verpleegkundige
De WAUW van Thebe
Maureen Terloo
Verpleegkundige
De WAUW van Thebe
Rianne van Beek
Verzorgende IG
De WAUW van Thebe
Inge Bruijns
Verzorgende IG
De WAUW van Thebe
Simone Mons
Zorgmanager