Jezelf blijven ontwikkelen...

Een zorgprofessional bij Thebe kan zich altijd blijven ontwikkelen. Je hoeft niet stil te zitten nadat je je diploma hebt gehaald. Bij ons kan je altijd verder ontwikkelen, zowel op het gebied van vakinhoudelijke kennis als op persoonlijk vlak. 

Denk bijvoorbeeld aan een verdiepende studie als wondverpleegkundige, een interne training over dementie of NAH, of een workshop die je extra tools geeft voor de omgang met een bepaalde doelgroep waarmee je veel werkt? Ook een werkbegeleiderscursus behoort tot de mogelijkheden.  

Bijscholen 

Ook moet je je als verzorgende IG en verpleegkundige regelmatig laten bijscholen om bevoegd en bekwaam te blijven en zo bepaalde handelingen uit te mogen blijven voeren. Hiervoor werken we met een digitaal leersysteem. Voor bijscholing hoef je geen lessen te volgen, maar kun je modules doorlopen op je tablet of je computer. Dit systeem houdt precies bij, aan de hand van je functieprofiel, wanneer je een bepaalde module moet doorlopen, zodat je altijd op tijd bent. Hierin wordt ‘blended learning’ toegepast. Dat wil zeggen dat we hierbij de theorie en praktijk combineren. 

Persoonlijke trainingen 

Daarnaast wordt ook de innerlijke mens niet vergeten. ‘Fit en vitaal’ zijn woorden die de laatste jaren niet meer weg te denken zijn. Met regelmaat wordt er een workshop aangeboden die je hierbij kan helpen. Een voorbeeld hiervan is mindfulness. Zo’n workshop kan er bij helpen om op de juiste momenten te ontspannen om werk en privé in balans te houden. 

Heb je vragen? Neem dan contact op met Thebe Leert