Studenten

Jij bent onze toekomstige zorgprofessional! Thebe investeert in de toekomst door een groot aantal plaatsen te bieden voor meewerk- en afstudeerstages.
Per jaar begeleiden wij ongeveer 550 stagiaires. 89% daarvan is positief over Thebe als stageverlener. Veel stagiaires voelen zich na de stage zo verbonden met Thebe, dat ze besluiten om de opleiding te vervolgen in dienst van Thebe (via een BBL-traject).

Stage in de zorg

Je bent van harte welkom voor een stageperiode in een intramurale zorglocatie of in de wijkverpleging. Wij zorgen voor een veilig leerklimaat en goede begeleiding om jou te laten groeien in de praktijk.

Stageplaatsen

  • Volg je een zorgopleiding tot verzorgende of verpleegkundige (HBO of MBO) bij Curio, ROC Tilburg, Koning Willem 1 college, Avans of Fontys? Informeer dan bij het stagebureau van je school naar de beschikbare stageplaatsen bij Thebe.
  • Volg je een andere opleiding en wil je stage komen lopen bij Thebe?
    Vul dan onderstaand formulier in of kijk op Stagemarkt of op Brabantzorg.net naar de mogelijkheden voor een stageperiode.

Stagevergoeding

Als MBO- of HBO student ontvang je een stagevergoeding als je minimaal 144 uur in een schooljaar komt stagelopen bij Thebe. Deze vergoeding wordt toegekend op basis van de CAO VVT.

Leuk om te weten

Bij Thebe zijn er een aantal leerafdelingen, waar zorgmedewerkers en studenten samenwerken, met het doel om zorgverlening, opleiden, leren, innoveren en onderzoeken te combineren en te verbeteren. Een voorbeeld hiervan is de ZIC-afdeling op onze locatie Elisabeth in Goirle:

Zorg Innovatie Centrum (ZIC) Thebe in Goirle

Contact met Thebe Leert

Wil je contact opnemen met Thebe leert? Vul dan onderstaand contactformulier in. Je kunt ook (tijdens kantooruren) bellen met 088 – 1176663 of 088 - 1176667. 

Je kunt hier je cv toevoegen (niet verplicht).