Jezelf blijven ontwikkelen...

Dat kan heel goed als zorgprofessional bij Thebe. Je hoeft niet stil te zitten na je diplomering. Bij ons kan je verder blijven werken aan je ontwikkeling, zowel op het gebied van kennis als op het persoonlijke vlak.

Denk bijvoorbeeld aan een verdiepende studie als wondverpleegkundige. Misschien sluit een interne training over dementie of NAH goed bij je aan. Of wil je deelnemen aan een workshop die je extra tools geeft voor de omgang met een bepaalde doelgroep waarmee je veel werkt? Of gaat je hart sneller kloppen van het coachen en begeleiden van studenten? Dan kan je een werkbegeleiderscursus volgen die je hierin een mooie basis geeft. Daarna kan je kiezen voor een van de specialisaties die hierop volgen.

Verder moet je je o.a. als verzorgende IG of verpleegkundige regelmatig laten bijscholen om bevoegd en bekwaam te blijven en zo bepaalde handelingen uit te mogen blijven voeren. Hiervoor werkt Thebe met een digitaal leersysteem. Voor deze bijscholing hoef je geen lessen te volgen, maar kun je modules doorlopen op je tablet of je computer. Dit systeem houdt precies bij, aan de hand van je functieprofiel, wanneer je een bepaalde module moet doorlopen, zodat je altijd op tijd bent. Hierin wordt ‘blended learning’ toegepast. Dat wil zeggen dat we hierbij de theorie en praktijk combineren.

Daarnaast wordt ook de innerlijke mens niet vergeten. Fit en vitaliteit, zijn woorden die de laatste jaren niet meer weg te denken zijn. Met regelmaat wordt er een workshop aangeboden die je hierbij kan helpen. Een voorbeeld hiervan is mindfulness. Een dergelijke workshop kan helpen ervoor te zorgen dat je op de juiste momenten ontspant om werk en privé in balans te houden.

Contact met Thebe Leert